Weekendkursus i syning -

let øvede/øvede

 IKKE FASTSAT DATO ENDNU

kl. 9-15
Pris 1.500 kr.
Max. 6 deltagere pr. holdDette kursus henvender sig til dig som gerne vil forfine og forbedre dine syteknikker. Vi vil gå i dybden med syning og skrædderi, så du kan hæve dit niveauet og få et flot og professionelt resultat.


Du vil komme til at arbejde med de specifikke problemer, du oplever i din syning med individuel og personlig vejledning. Derudover vil jeg i plenum gennemgå syteknikker og metoder, som er relevante for de projekter der arbejdes med på holdet.


Et mål for kurset kunne være at sy en prøvemodel af dit projekt, tilrette, teste og øve syteknikker, så du har gennemarbejdet dit arbejde og er klar til at gå hjem og sy på egen hånd.


Måske har du allerede et mønster du er sikker i, så er det bare at gå i gang med at finpudse og lave detaljer.


Det er vigtigt, at du har mindst et ekstra projekt med, så du ikke går i stå, hvis der er kø.


Jeg forventer, at du har styr på de grundlæggende elementer i syning og et godt kendskab til din symaskine, som du selv skal medbringe. Desuden skal du medbringe dit sygrej og en notesbog.


Selv er jeg uddannet kjoleskrædder og har efterhånden 20 års erfaring indenfor syning. Jeg sætter en ære i mit fag og det gode håndværk og glæder mig over at kunne give noget af den viden, erfaring og ikke mindst syglæde videre.


Undervisningen vil foregå på Færgevej 2 på Fanø, hvor jeg har min systue.


Har du spørgsmål så skriv eller ring til mig. Du er også altid velkommen til at komme forbi på Færgevej 2.


Yderligere info vil følge ved tilmelding.


Jeg glæder mig til vi ses.


Mange Hilsner
Katrine Bach


Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes kurset